De Koraalvis sluit permanent haar deuren

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws
Nou daar gaat 'ie dan...zoals velen van jullie weten, heb ik het de laatste tijd druk...zeg maar héél druk. Zeven dagen werken is geen uitzondering maar meer een regel ... niet erg maar ook niet vol te houden. Nu ben ik een tijdje geleden benaderd en wordt mij een kans geboden op mijn andere werk (het stellingvlak) die ik niet wil of kan laten schieten.
Met pijn in mijn hart wil ik een ieder laten weten dat ik stop met “De Koraalvis”... Ik heb me zeven jaar lang met heel veel plezier met de visjes bemoeid, prachtige projecten gedaan, beeldschone bakken gemaakt...maar dit stopt, jammer!!
Hoe nu verder?
Ik werkte de afgelopen jaren samen met Sander Bakker, de topper van Aquaasan Corals te Boesingheliede. Als we elkaar konden helpen, hebben we dat gedaan en dit gaat nu ook gebeuren. Sander staat garant voor alle garanties en zal zich inzetten voor mijn klanten! Alle projecten die ik nog in portefeuille heb, handel ik af en plaats ik nog zelf.
Ik dank een ieder die mij de afgelopen jaren trouw is geweest! Het was een feest zoals het alleen bij de koraalvis kon! Bedankt.
Liefs,
Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *