Over ons

Zo als gezegd, een uit de hand gelopen hobby. Hoewel... uit de hand gelopen ? We hebben er ongelooflijk veel plezier in en in dat opzicht loopt het natuurlijk niet gauw uit de hand!

Het houden van een zeewateraquarium heeft óók een sociale kant net als elke andere willekeurige hobby. Zo doende leer je mede aquaristen kennen. Voor de een betekent dit een jarenlange leuke relatie binnen het verenigingsleven. Voor andere betekent dit een opstap naar een hoger gelegen doel. Voor ons geldt beslist dat laatste en enkele jaren terug hebben we dan ook de denkbeeldige koppen (kennis en ervaring) bij elkaar gestoken om uiteindelijk onze eigen koralen te kweken. Dit werd een dusdanig succes dat we op een bepaald moment koralen zijn gaan verkopen aan bevriende aquaristen.

De Koraalvis werd een feit!
We adviseren en ondersteunen iedereen bij het opzetten en onderhouden van zeewateraquariums. Ondanks dat we gespecialiseerd zijn in koralen, vissen en overige levende haven, bieden we ook verkoop aan van specifiek door ons geselecteerde apparatuur en toebehoren waarvan we zelf ervaren hebben dat het goed is en een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.